Forward Print

Welkom bij Flandria Rent

Flandria Rent is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het verhuren van alu-tenten en dit voor de meest exclusieve evenementen, bedrijfsfeesten, sportmanifestaties, beurzen enz….

Al onze tenten zijn combineerbaar en beschikbaar in verschillende maten.  Ook alle toebehoren vindt u bij ons (vloeren, deuren, basisverlichting, dakvelum, zijwandstoffering, tapijt, ...).  Flandria Rent streeft steeds naar een optimale kwaliteit en door onze flexibiliteit onderscheiden wij ons!  Onze producten voldoen zonder uitzondering aan alle veiligheidsvoorschriften.

Flandria Rent staat garant voor duizenden m² tenten, maar bovenal voor talloze tevreden klanten!  Onze polyvalente, sierlijke tenten in combinatie met hun verfijnde inrichting zorgen steeds voor een gezellige sfeer waarin uw feest van succes is verzekerd!

Of u nu kiest voor een tent midden in de natuur, een constructie in uw eigen tuin, tenten voor een groot event of een overdekking, Flandria Rent zoekt voor elke klant de juiste oplossing!

Telkens opnieuw realiseert Flandria Rent tijdelijke tentstructuren die succesvol ingezet worden bij een grote diversiteit aan projecten. Wij bezorgen elke klant een aangename samenwerking door onze persoonlijke aanpak.


 


Flandria Rent Search

Flandria Rent News


Met onze vernieuwde website bieden wij u een  overzichtelijk beeld van wat wij voor u kunnen betekenen. Maar Flandria Rent is veel meer, wij denken graag met u mee in functie van uw evenement, publiek, budget etc.


    

Flandria-Rent Copyright © 2011 Flandria-Rent rumst, Belgium. All rights reserved.