Forward Print

productcatalogus Uw wensen worden door Flandria Rent vertaald naar praktische en kostenbewuste oplossingen.

Flandria Rent plaatst en verzorgt tot in de puntjes uw tijdelijke accommodatie en dat al jaren volgens het bekende recept van kwaliteit & klantgerichtheid.

Flandria Rent heeft voor iedere gelegenheid de juiste entourage: exclusief, persoonlijk, sfeervol en praktisch.  Flandria Rent biedt altijd een stijlvolle oplossing!Alu-Hal
Alu-Hal
De vrije overspanning maakt de tenten geschikt voor vele gebruiksdoeleinden. 
Dubbeldekker
Dubbeldekker
Twee verdiepingen vormen de beste ruimte voor uw gasten en een optimaal uitzicht op uw evenement.
Miami-tenten
Miami-tenten
De witte Miami tentjes, uitgevoerd met puntdak zijn ondertussen de meest geliefde tentjes voor allerlei tuinbeurzen, tentendorpen, sportevenementen,…
Luifel of verbindingstenten
Luifel of verbindingstenten
Onze tenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden of aangebouwd aan een gebouw.
Flandria Rent Search

Uitvoerings-
mogelijkheden


Houten vloer

Onze houten vloer bestaat uit Noorse den of multiplex. Om de stabiliteit en egaliteit van de vloer te garanderen, wordt deze gemonteerd op een grondkader.

Cassettevloer
Op de grond plaatsen wij een cassettevloer die de garantie biedt voor een egale ondergrond.  Dit type vloer wordt afgewerkt met sluitstukken zodat de ringbalken niet meer zichtbaar zijn.

Dakvelum
De dakbekleding of velum bestaat uit een luxe plafondaankleding ontworpen uit witte decoratiestof. Deze aankleding zorgt voor een ruimte met een mooie uitstraling.  Om tot een mooi resultaat te komen wordt er tussen het dak en de zijwanden een verfijnde afwerkingsboord aangebracht. 

Zijwandbekleding
Om tot een volledige decoratie te komen, voorzien wij een bekleding van de zijwanden met witte of zwarte gedrapeerde decoratiedoeken.

Basisverlichting
Algemene basisverlichting door middel van hologeenstralers die bevestigd worden op de dakconstructie van de tent. Indien u kiest voor een dakbekleding, dan wordt de verlichting boven het dakvelum bevestigd zodat we een indirecte en zeer aangename verlichting bekomen.

Boogvensters
Doorzichtige zeilen
Glaswanden
Puntdak
Diversen
Sanitair - Verwarming 


Flandria-Rent Copyright © 2011 Flandria-Rent rumst, Belgium. All rights reserved.